(22.11.2018)    

L'Ajuntament de Platja D'Aro i la FECASARM posen en marxa a Platja d'Aro una campanya de conscienciació per lluitar contra l'assetjament sexual en l'àmbit de l'oci nocturn

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, la FECASARM i la seva associació adherida, l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró posarn en marxa el dissabte dia 1 de Desembre per la nit a Platja d'Aro una campanya de conscienciació per prevenir l'assetjament sexual en l'àmbit de l'oci nocturn. La campanya, finançada per l'Ajuntament de Platja d'Aro s'executarà durant 4 dissabtes dels mesos de desembre de 2018 i gener de 2019. Les nits d'execució de la campanya seran 01/12, 15/12, 29/12 i 05/01. 

La campanya inclou el missatge  "No és No" en format de sota-gots, igual que també els hashtags "#NoesNo" i "#NomeansNo" per tal de que el mateix arribi tant a públic nacional com estranger. En total està previst que es distribueixin prop de 3.000 sota-gots entre uns 40 bars i locals d'oci nocturn del municipi a través dels 2 promotors cívics amb els que comptarà la campanya, els quals explicaran els objectius de la campanya als usuaris del sector. Ens complau acompanyar-vos sengles imatges dels sota-gots que els locals que participin a la campanya utilitzaran per servir les consumicions als seus clients durant la campanya. 

Amb aquest missatge, es pretén conscienciar als usuaris del sector amb la finalitat d'evitar que es produeixin assetjaments i agressions sexistes entre els usuaris del sector de l'oci nocturn. Segons ha manifestat Maurici Jimenez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament "des de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, apostem per la conscienciació en aquest tema tant important i considerem que la millor formula és anticipar-se a qualsevol incident a través de la pedagogia i la prevenció". 


Per la seva part, Jordi Díaz president de l'Associació d'Hoteleria Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro ha manifestat "El sector de l'oci nocturn del municipi de Platja d'Aro està completament compromès amb el missatge i l'objectiu de la campanya doncs la seguretat i el benestar dels nostres clients està per damunt de tot i farem tot el possible per conscienciar en aquesta matèria i farem arribar el missatge de la campanya a tanta gent com ens sigui possible". 

En paraules de Joaquim Boadas, secretari general de la FECASARM, "el sector de l'oci nocturn vol deixar clar que no accepta ni acceptarà aquest tipus de conductes en els seus establiments i, fins i tot, hem implementat a diferents locals de Catalunya -entre ells un de Platja d'Aro) un distintiu internacional de seguretat que incorpora un protocol per evitar l'assetjament i les agressions sexuals en els nostres establiments".

El missatge pretén arribar a més de 10.000 persones a través dels 3.000 sota-gots que seran repartits les 4 nits de dissabte entre els locals de restauració i oci nocturn de Platja d'Aro.


Per a més informació us podeu adreçar al telèfon 902.099.500 o bé al 670.703.370.